1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Box wont boot or flash new image, got a blue screen

Discussion in 'Technomate Discussions' started by Luffy, Jul 5, 2017.

  1. Luffy

    Luffy Registered

    96
    20
  2. biff2005

    biff2005 Registered

    441
    78
    yes that should work ok on ur box
     
    Luffy likes this.
  3. Luffy

    Luffy Registered

    96
    20
    Doesn't work, still showing that Image.

    EDIT: Thanks guys for trying, I'm just going to call WOS tomorrow and get them replace it. Only a month old, so fingers crossed. If not I have PP to help me out.
     
  4. cactikid

    cactikid VIP Member

    14,946
    703
    other usb i use are cruzer and integral which flash to show things happening,sounds like its not working,have you read the flashing guide for box?
     
  5. biff2005

    biff2005 Registered

    441
    78
    ok while rebooting box keep pressing ok button
     
  6. Luffy

    Luffy Registered

    96
    20
    I've tried with two other 8GB Sandisk USBs same issue. I've followed the guide yes. Make sure box is fully switched (use rocker). Insert USB then turn on rocker. Press power button when mentioned on TV, let it flash, turn box off when mentioned on screen etc. Issue is I cannot tell what's happening as tv just has a blue image from the box.

    On the remote? Or power button on box, as during flashing I only have access to the power button.
     
  7. biff2005

    biff2005 Registered

    441
    78
    on the remote
     
  8. cactikid

    cactikid VIP Member

    14,946
    703
    did you flash the bootloader file first?
     
  9. Luffy

    Luffy Registered

    96
    20
    Yes but it still shows that image.
     
  10. biff2005

    biff2005 Registered

    441
    78
  11. biff2005

    biff2005 Registered

    441
    78
  12. wullboy

    wullboy TK Veteran

    1,140
    255
    Try a vix image m8...???.. also. have you tried to FTP into the box...???
     
  13. Luffy

    Luffy Registered

    96
    20
    Cannot connect. WOS are going to take a look at it, I believe they'll replace the box. So thank you guys for all the suggestions.
     
  14. woody6222

    woody6222 Registered

    199
    70
    You will have to learn to like penguins =))
     
  15. southsimon

    southsimon TK Veteran Forum Supporter

    810
    180
    its much easier to change the boot logo with vix than atv, as the boot logos are included in the plugins download section. I find atv omit this. I use the technomate in my spare room, very easy to get rid of the penguins lol. I use the terminator Genisys logo.