1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Channels glitching oscam

Discussion in 'Vu+ UNO Support' started by returnofjim, Jul 3, 2017.

  1. returnofjim

    returnofjim Registered

    71
    4
    8
    Male
    Since changing to the vuplus uno 4k box from a zgemma I have noticed channels glitching/freezing randomly. It seems to affect +1 channels worse but does glitch/freeze on sly and BT channels but not as often. When the channel glitches/freezes it usually comes back on after 10-20 secs or if i change channel and then back again. I have played with a few settings in oscam and it improved slightly but still happening. Im on a virmin line.

    Anyone got any ideas what might be wrong. Ill add some screenshots of my oscam settings and live log.
     
    Last edited: Jul 3, 2017
  2. returnofjim

    returnofjim Registered

    71
    4
    8
    Male
    Is very random. I have been watching one of the channels today for about half an hour and no glitches. Yesterday it was glitching like mad every 10 mins or so.
     
  3. jfish

    jfish Registered

    205
    34
    28
    try another cam, I used to have issues with oscam on my Edison where it wouldnt clear any channels, switched over to mgcamd and that fixed it for me, never had issues with oscam on a zgemma but loads on the Edison Mini OS
     
  4. returnofjim

    returnofjim Registered

    71
    4
    8
    Male
    not sure there is another cam for the uno 4k box?
     
  5. djgarf

    djgarf TK Veteran

    1,690
    345
    103
    Male
    Weston
    Those pictures show your providers server address, not a clever thing to post.
     
  6. returnofjim

    returnofjim Registered

    71
    4
    8
    Male
    Fixed.
     
  7. Wabby69

    Wabby69 Registered

    97
    4
    8
    Still shows it in your Live Log image.
     
    bangord30 likes this.
  8. Pedro pony

    Pedro pony Registered

    224
    60
    28
    Male
    Live log says Oscar is failing to connect to your server.
    I would add a second line so oscam can swap to that if it can't connect to your first line.
     
  9. returnofjim

    returnofjim Registered

    71
    4
    8
    Male
    I have 2 lines already that's why I'm using oscam.
     
  10. lancable

    lancable T K Veteran

    1,430
    72
    68
    try useing ncam
     
  11. returnofjim

    returnofjim Registered

    71
    4
    8
    Male
    Pretty sure this is a problem with oscam on this box. I have updated to latest oscam and it is slightly better on some channels. I have also tried using my line on a zgemma h.2h using oscam and it works perfectly.
     
  12. lee989

    lee989 Registered

    50
    10
    8
    {Developer
    Birmingham
    Watch the live log, when it freezes does the log say it timed out?

    That's what happens for me, and I've not fixed it yet. Works perfectly on blackhole with mgcamd, but BH is horrible to use. Since there's no arm mgcamd for vix/atv your stuck with oscam I guess.

    My next step is to try out more test line's and see if a different line will help at all.
     
  13. Wabby69

    Wabby69 Registered

    97
    4
    8
    Think hes fixed it mate with my files :)
     
    lee989 likes this.
  14. lee989

    lee989 Registered

    50
    10
    8
    {Developer
    Birmingham
    Just me then that's having no end of trouble with this then :haha: Hopefully a new line fixes it
     
  15. Wabby69

    Wabby69 Registered

    97
    4
    8
    PM me and ill give you my server settings file that helped the Op
     
    bangord30 likes this.
  16. returnofjim

    returnofjim Registered

    71
    4
    8
    Male
    Yep wabbys settings fixed it for me.
     
  17. jfish

    jfish Registered

    205
    34
    28
    would also like settings, so I can compare with mine
     
  18. maionline

    maionline Registered

    97
    18
    8
    Hi there
    Could you please send me the config file also
     
  19. NeoDude

    NeoDude Registered

    6
    0
    1
    {Air Traffic Controller
    Edinburgh
    I'd love a butchers at this config file too. I'm getting random glitching too, more evident on certain channels like +1s and Music channels. Using 2 lines from different providers in oscam.