1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help needed

Discussion in 'Zgemma Star H.2H' started by mrbloby, Mar 10, 2017.

  1. mrbloby

    mrbloby Member

    Hi i am totally new to this i have just bought a h2h box and i have a problem
    i dont know if this is the correct place to post this but my problem is the channels are in alphabetical order in the menu and i would like them to be grouped into catagories (films sport news ect) i do not know how to do this neither does the guy i bought the box from
    i have VM and he says he only knows how to do it with sky
    like i said i am totally new to this so any help would be much appreciated
    Thanks in advance
     
  2. Snapper93

    Snapper93 TK Veteran

    Have you ran ABM?
    Did you buy it already set up?
    You could try one of the pre-built images provided by TK members. If you decide to try another image, make sure to take a copy of your line details.
     
  3. mrbloby

    mrbloby Member

    Hi Snapper93
    many thanks for the reply
    yes bought it set up as i said total newbee dont know what ABM is
    any advice much appreciated
     
  4. lancable

    lancable T K Veteran Forum Supporter

    menu - searvice searching autoboquets run that mate
     
  5. mrbloby

    mrbloby Member

    when i look in the virgin bouquets show/hide all the ctagories are there and ticked
    and when i populate database and create nothing changes
     
  6. lancable

    lancable T K Veteran Forum Supporter

    what image is on box
     
  7. mrbloby

    mrbloby Member

    dont know
    how do ifind that out?
     
  8. lancable

    lancable T K Veteran Forum Supporter

    memu button then information -
     
  9. mrbloby

    mrbloby Member

    iPab.tv v1.3
     
  10. DanCam82

    DanCam82 Member

    Hi. New to this and hope I'm in right forum! H2H box up and running fantastic but on my Virgin EPG any HD channel name just says n/a, whereas all standard definition channel names are on there no probs... Any ideas? On iPab 1.3 and have tried populating but I then lose the HD channels meaning I need to re-scan! Small prob but any help would be great. Cheers.
     
  11. mrbloby

    mrbloby Member

    Hi DanCam82
    Had the same problem
    if you look in the category list there is a HD section all my hd channels are in there
     
  12. DanCam82

    DanCam82 Member

    Hi. Thanks for replying. Not sure what category list is?!
     
  13. mrbloby

    mrbloby Member

    press the down arrow on your remote and the list should be there
     
  14. DanCam82

    DanCam82 Member

    Yes all there and working cheers, but there is no channel name - it just says n/a for all hd channels.
    Cheers.
     

Share This Page