1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how to install mgcamm 1.35a vix image

Discussion in 'Vu+ SOLO Support' started by mike123, Apr 19, 2014.

  1. moridark

    moridark Registered

    1
    0
    1
    Thanks bro i will try it and see what happend
     
  2. inthemix1010

    inthemix1010 Registered

    9
    0
    0
    vu solo+ using vix when I goto pluging and click download I get nothing so I can not even instal a cam ?? any ideas or is the box no good or needs factory reset ? thanks for any help

     
  3. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,712
    944
    133
    you need to check first on wos condition on updates red amber or green ,if green on box allow=software update settings-allow unstable updates -yes green button ok,restart box.
    that should allow plugins to download and choose mg 1.38,if using an nline
     
  4. inthemix1010

    inthemix1010 Registered

    9
    0
    0
    Ok got it goto plugins hit green button it said please wait getting plugins then went black so i´m just leaving that to see if it finds any I hope that right thanks for the help.
     
  5. sucmnsee

    sucmnsee TK Veteran

    4,515
    12
    58
    If plugins isnt working for you download tspanel on pc. Install to box and use it to gather plugins.
     
  6. dignampeter

    dignampeter Registered

    48
    0
    6
    Hi guys. I changed the image to the latest download with safe mgcamd . I changed the newcamd list and saved in var/keys with mg_cfg also placed there. Now everything is black screen. I checked network and Rte player was working and also my line is good as is working on my f5s. Anyone any ideas? I'm thinking of using Mgcamd 1.38 , if I do do I need a different mg_cfg file? If I do does anyone have the new up to date file I need.
    Thanks
     
  7. boycie197

    boycie197 Registered

    1
    0
    0
    same here
     
  8. mike123

    mike123 VIP Member

    2,530
    59
    68
    this thread is for mgcamm n-lines c-lines go in var/etc and you use Cccam 2.13 or newer
     
  9. hotstorm77

    hotstorm77 Registered

    2
    0
    0
    Thanks :)

    Thanks :)
     
  10. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,712
    944
    133
    zeus is long gone as we speak apollo 113 now lol and multi receivers are to use 1.38 for nlines or 2.3.0 for clines.
     
  11. sucmnsee

    sucmnsee TK Veteran

    4,515
    12
    58
    Mgcamd 1.35 still works for me on diff boxs and new modified vix too but sure its a good idea to keep up to date like cacti says
     
  12. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,712
    944
    133
    bug was found with the cams as when viewing and recording would not clear so people had to update cams for it to work,i had 1.35 on my box and not had problems but i always got my downloads from wos- where did you get your extras could have been the issue?
     
  13. mike123

    mike123 VIP Member

    2,530
    59
    68
    mgcamm 1.38 has known issues it is best to stay on 1.35 for now. al downloads I supply are from WOS.
     
  14. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,712
    944
    133
    yet they advise 1.38 for multi tuners?
     
  15. sucmnsee

    sucmnsee TK Veteran

    4,515
    12
    58
    1.35a works on my dual sat
     
  16. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,712
    944
    133
    yes your dodo sat will work as in old images lol
     
  17. sucmnsee

    sucmnsee TK Veteran

    4,515
    12
    58
    No. New image. Vix 109
     
  18. s3ntry69

    s3ntry69 Registered

    5
    0
    1
    Thanks for the tutorial

    ---------- Post Merged at 04:46 PM ----------

    looking to do this on my ibox2, is there a restriction on downloading the file attachment? only just joined but doesnt want to let me download it unfortunately
     
  19. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,712
    944
    133
    try again as your good to go.
     
  20. jojo36

    jojo36 Registered

    22
    0
    1
    using pli image but the file when downloaded go,s to usr/keys and i have put the details in and started the mgcam and still not clearing but cccam works fine

    ---------- Post Merged at 05:18 PM ----------

    can anyone load a newcamd file or mg cam file with there details axed out as can not get this cam going at all only cccam any help is much appreciated

    ---------- Post Merged at 05:35 PM ----------

    can people tell me even another cam to use apart from cccam as i do know that it has a 8 second freeze from a oscam server and using cccam on the box