1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wooshbuild Infinity Support Thread

Discussion in 'General Satellite Discussion' started by benijofar, May 28, 2018.

  1. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    4,442
    1,913
    133
    Male
    {builder
    It looks like you haven't loaded the epg.

    Also, have you done a network test to see if the box is connected to the net?
     
  2. Yeah done a network test all is connected to ethernet
     
  3. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    4,442
    1,913
    133
    Male
    {builder
    Does any channell appear even though the epg says n/a?
    have you tried an iptv test from elsewhere and have you spoken to the provider?
     
  4. Works fine on free to air channels

    Yeah before I upgraded to wooshbuild it all worked fine
     
  5. CPD

    CPD Registered

    87
    26
    18
    It might be a case on simply readding your IPTV script as per your providers instructions, unless you’ve already tried that?
     
  6. Iptv script was in an m3u file

    Do you know what I need to change please
     
  7. CPD

    CPD Registered

    87
    26
    18
    I don’t personally use the m3u file option, but if you try re adding it again like you originally did (however your provider recommends).
     
  8. Yeah provided not very good and helpful to be honest


    Will try and see if this helps
     
  9. fletchpl

    fletchpl Registered

    5
    0
    1
    Hi,

    I have tried to install Wooshbuild Infinity on top of Openatv 6.1 by typing the command in but when it tries to boot up it gets to 96% then goes back to zero and starts again.

    I can´t seem to get it to boot up at all.

    I have tried reflashing Openatv 6.1 from a USB stick but I can´t stop the loop.

    Any suggestions how to get it installed please.
     
  10. digpub

    digpub Registered

    21
    1
    3
    Hi,
    I have a VU+ Uno 4k flashed with open ATV and Whoshbuild Infinity, all been working great except there have been no updates for over 2 week, anyone have any ideas.
     
  11. Hi everyone, I'm having issues getting my newcamd.list to run on zgemma hs through mgcamd. I have 2 boxes one in living on the same multiroom line which is the same one I'm trying to add to my bedroom box. Have checked var/keys, deffo got mg_cfg file present & line is deffo active as working fine on other box. Have recently updated to infinity few days ago & despite all my sly channels visable in fav sub cats when I try to view all I get is black screen. Have tried numerous times to restart the cams & nothing happens. Network is running fine also. Any suggestions what could be the course please, thank you
     
  12. Sparkrite

    Sparkrite TK Veteran

    847
    274
    103
    You haven't said which version of openATV you flashed, if V6.1 then updates have ceased for this, you should update to V6.2 which is supported now.

    Your line needs to go into user/keys NOT var/keys as you said .
     
    Last edited by a moderator: Oct 10, 2018
    Paulh24 likes this.
  13. coolcamper55

    coolcamper55 Registered

    32
    0
    6
    I am running Infinity on Zgemma H2S and for some reason it seems to record everything I choose to watch. I have not set up any recordings since I set up the box so cannot understand why this happens. I have used up a considerable chunk of my 1Tb drive and using the menu its a very tedious task to delete them all. Can someone advise where to start looking to stop these unwanted recordings
     
  14. I got it working on cccam but it still not working on mgcamd but I put the line in with camimporter so it should of gone into user/keys shouldn't it ??
     
  15. I found out the problem, it's the mg_cfg file in the latest update in infinity. Having checked my box running the same in livingroom & can see that the mg_cfg file on other box is not complete. Look at the size difference in the pics below.... 123.JPG 1234.JPG

    Actually reading the text in the smaller file, it resembles nothing like a mg-cfg but something completely different. I think it's possibly the wrong filed named
     
  16. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    4,442
    1,913
    133
    Male
    {builder
    just copy all the files in usr/keys from living room box to the other box, then add lines in the normal way
     
    Paulh24 likes this.
  17. hello every one

    im having isssues with timeshift on wooshbuild when i press pause button it pauses but when i press play again it loops rounds and plays the same second over again

    im using a hard of 500gb to record and timeshift to IMG_20181010_142738.jpg IMG_20181010_142752.jpg IMG_20181010_142752.jpg
     
  18. digpub

    digpub Registered

    21
    1
    3
    Hi thanks' for the reply, if I update to 6.2 do I have to go through the full setup procedure? Thanks'
     
  19. makido

    makido TK Veteran Forum Supporter

    886
    393
    103
    Yes you will but you can flash a clean atv through wb config
    Green > wb config > flash a fresh openatv > flash open atv > green to continue
    If it is only showing 6.1 press the blue button this will then allow you to flash the latest 6.2. Then you will be at step 1 of the infinity instructions
     
  20. grahamer67

    grahamer67 TK Veteran Forum Supporter

    1,101
    347
    103
    Male
    {maintenance
    belfast
    Tried online reflash for a h2h zgemma and it flashed it back to wooshbuild 7.0