1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wooshbuild Infinity Support Thread

Discussion in 'General Satellite Discussion' started by benijofar, May 28, 2018.

  1. makido

    makido TK Veteran Forum Supporter

    814
    339
    103
    You just type root
    Then put the infinity command line in (works same as terminal)
     
  2. toosh69

    toosh69 Registered

    33
    0
    8
    Last edited by a moderator: Nov 5, 2018
  3. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    3,960
    1,782
    133
    Male
    {builder
    wheelo, toosh69 and makido like this.
  4. toosh69

    toosh69 Registered

    33
    0
    8
    my bad, it's installing now. Thanks very much for the help

    Next problem lol, the box is booting and loading upto 100 then going back to 50 in a continuous loop with the wooshbuild logo on the screen, have i bricked the box somehow? When i installed the apk file the screen said the box would reboot but it never did reboot. Thanks
     
    Last edited by a moderator: Nov 5, 2018
  5. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    3,960
    1,782
    133
    Male
    {builder
    If infinity has loaded up now, power the box off, remove the usb and power back on
     
  6. toosh69

    toosh69 Registered

    33
    0
    8
    Infinity logo is on the screen, the usb is removed and the box continues to count to 00 then back to 50 in a continuous loop. Are you able to login remotely to my box and I would be happy to send you some beer tokens :emoji_beers:
     
  7. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    3,960
    1,782
    133
    Male
    {builder
    there wouldn't be much anyone could do if it's in a boot loop, try adding infinity command line again via putty
     
  8. makido

    makido TK Veteran Forum Supporter

    814
    339
    103
    Last edited: Nov 5, 2018
  9. toosh69

    toosh69 Registered

    33
    0
    8
    I have it working now on 6.2, i gave up trying to get the wooshbuild onto it, thanks again for all of the help guys :emoji_clap:. I will maybe look into getting a more capable box to run Wooshbuild soon, what box would you recommend?
     
  10. spider1965

    spider1965 Registered

    40
    8
    8
    hi i have installed infinity with 6.2 on a zgemmah7s when i try to install my XtreamTV file which i use for h2s's (with no problem) i get
    Some plugins are not available
    Extensions/XtreamTV
    (/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/XtreamTV/data
    2.so:cannot open shared object file:No such file or directory)
    Any ideas anyone cheers
     
  11. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,224
    1,401
    133
    Male
    You need to ask provider for ARM version
     
  12. spider1965

    spider1965 Registered

    40
    8
    8
    Not the mips32el.ipk file?
     
  13. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,224
    1,401
    133
    Male
    No h7s is a 4k box so you need ARM version armv7a.ipk
     
    spider1965 likes this.
  14. Southy007

    Southy007 Registered

    70
    4
    8
    ive just installed the new whooshbuild infinity.

    it looks as though the epg is now populated through epgimport, using uk/ireland - international (xz)?

    was epg not set to install through crossepg previously or has something gone wrong with my install?

    i have manually added crossepg but cant seem to get it to work.....

    Thanks
     
  15. cageyone

    cageyone Registered

    40
    0
    6
    Male
    {Retired
    Plymouth
    I've just installed the whooshbuild infinity, on my new Zgemma H7S. I set it up for cable (VM) only. But now I want to configure Sat Tuner A with my motorised dish, can anyone guide me on procedure to configure it for multiple satelites? Or will I have to reinstall WB Infinity to use with cable & sat?
     
  16. kokojand

    kokojand Registered

    17
    0
    1

    hello, please how can i convert my line to d format mentioned above?


    hello, please how can i convert my line to the format above?
     
    Last edited by a moderator: Nov 7, 2018 at 2:44 PM
  17. Johnp51

    Johnp51 Registered

    1
    0
    1
    Male
    I have a zgemma h2s box with iPab. If I upgrade to wooshbuild infinity can I transfer my current settings including my IPTV setup.
    Thanks.
     
  18. dargan

    dargan Registered

    159
    17
    18
    Hi Im trying to make a complete backup of H7s to copy onto another H7s. When I select complete backup the box crashes, I have a 250 hdd installed and set to ext4, if anyone can help thanks
     
  19. Allan Smith

    Allan Smith Registered

    8
    3
    3
    Male
    i have flashed my Zgemma H2s with OpenATV 6.2 and installed Infinity. (impressed myself because I'm crap at Tech stuff) The support thread and instructions are brilliant!!
    However, when my box does a channel scan it doesn't 'save the tuner' and so when it tries to update automatically, it can't.
    I've tried every screen and even re-flashed which I then got OpenATV 6.3 and re-installed Infinity and followed the WB instructions to the letter..... no luck?
    My question is, where do you think the cheapest 7lb lump hammer will be, Screwfix or Toolstation??? AAAARRRRGGGHHH

    Any ideas?
     
    wheelo and rapidwrinkly like this.
  20. makido

    makido TK Veteran Forum Supporter

    814
    339
    103
    Lines like this go in a Cccam file
    C: servername.net port username password
    N: servername.net port username password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    Lines like this go in a newcamd.list file
    CWS = servername.net port username password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
     
    gentoo likes this.