1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wooshbuild Infinity Support Thread

Discussion in 'General Satellite Discussion' started by benijofar, May 28, 2018.

  1. Antonybrock

    Antonybrock Registered

    25
    1
    3
    Why do I get an updt message on zgemma when trying to flash image?
     
  2. doubleg

    doubleg Registered

    24
    1
    3
    I've formatted my usb and still no joy, can I add atv via filezilla ?
     
  3. gray1313

    gray1313 Registered

    455
    93
    28
    I think you can its on the site some were about it I think you put the open atv in your hdd using filezilla but not 100%
     
  4. Gareth McLaughlin

    Gareth McLaughlin Registered

    2
    0
    1
    Male
    I have a new H9S and it had OpenATV 6.1 on it but when I ran infinity it is restarting and then keeps crashing. If I try to flash it back to OpenATV flash files and even iPab it still starts up with Infinity and keeps crashing.

    Does anyone know a way around this. Thanks.
     
  5. wooshman

    wooshman VIP Member Forum Supporter

    4,343
    1,615
    133
    {Bodge Builder
    UK
    It isn't flashing if it returns to Infinity. Use the USB preparation tool in the downloads section to format your USB (regardless if you think it is OK). Flash openATV again and try infinity.

    Infinity was made on the H9S and always is so if it is going to work on only one box it will be this one.
     
  6. middots3

    middots3 Registered

    29
    2
    8
    I've lost my picons after unplugging my USB/HDD. Can i get them back somehow without starting from scratch?
     
  7. wooshman

    wooshman VIP Member Forum Supporter

    4,343
    1,615
    133
    {Bodge Builder
    UK
    The picons are stored on the USB device as you have found out.

    Uninstall and then re-install the plugins and it will ask where you want to install them to.

    Green -> Red -> Picons - make note of the picon set you are uninstalling
    Green -> Green -> Picons - select the pack you just uninstalled.
     
  8. KB007

    KB007 Registered

    28
    2
    3
    Hi there, can someone please help...I'm close

    Tiviar Alpha Plus
    OpenATV 6.1


    1. Flash your box with the version of openATV you want to use.

    2. Open webif in your browser and connect to your box using the built in terminal

    3. Open the terminal window & login as root. Then type the following simple command:
    opkg install http://wbuildx.co.uk/setup.ipk


    I can’t get the terminal window.

    1. From remote Menu, Plugins, to OpenWebif, (Click OK) openwebif configuration

    shows open Webif url: http://yourip:haha:ort. But doesn’t allow you to edit to put your link on it.

    2. From remote Menu, Plugins, to OpenWebif, (Click Menu) setup configuration

    Allows User feed url http://wbuildx.co.uk/setup.ipk

    Click OK (green button)

    How do I get it to go to this url?


    Tried:

    Menu

    Setup

    Software management, softwaremanager, flash online/Local, (Click OK)

    It only shows online (green button) shows openatv-6.1-tiviaraplus-20180709/10/11/12


    Menu

    Setup

    Software management, softwaremanager, select Advanced options, (Click OK) select upgrade source (Click OK)

    User-feed.conf (Click OK)

    Src/gz user-feeds http://wbuildx.co.uk/setup.ipk (it has saved)

    Only option is cancel (red button) or save (green button)

    thanks
     
  9. wooshman

    wooshman VIP Member Forum Supporter

    4,343
    1,615
    133
    {Bodge Builder
    UK
    Hi

    Can you put in simple terms what it is you are having trouble with please as the above is a mish mash of information.

    Flash the latest version of openATV on your box. If you are already running openATV you can do it from the blue button -> Flash online -> Green button -> select latest image -> Press green.

    Once your box has flash you are at step one of setup.
     
  10. gray1313

    gray1313 Registered

    455
    93
    28
    sounds to me like he is not opening web if on his computer
     
    KB007 likes this.
  11. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    3,068
    1,407
    133
    Male
    {builder
    when you open webif, you need to click on Terminal:
    terminalwebif.jpg
    This opens a window where you can type commands etc, login as root, as you can see here, my zgemma has been renamed as ps4:
    terminalwebif.jpg terminalloginroot.jpg
     
    KB007 likes this.
  12. wooshman

    wooshman VIP Member Forum Supporter

    4,343
    1,615
    133
    {Bodge Builder
    UK
    Last edited: Jul 13, 2018 at 10:13 AM
  13. KB007

    KB007 Registered

    28
    2
    3
    Hi Wooshman, sorry I knew what I meant.

    Yes, Im trying to load your WooshBuild Infinity onto a new machine.


    I see, Gray is saying it should be on the computer?

    sorry I didnt see any reference to using Webif......now to find it

    thanks appreciate the help
     
  14. wooshman

    wooshman VIP Member Forum Supporter

    4,343
    1,615
    133
    {Bodge Builder
    UK
    Follow the instructions in the link I gave as it covers everything. Pablo's photos shows where terminal is too. You can do it from any device with a browser as long as it is on the same network as the box.
     
  15. KB007

    KB007 Registered

    28
    2
    3
    sorry, I'm a bloke who doesnt read everything....I blunder and finally get the results. ;)

    Ok final question what is the login in and password for this box? Tiviar Alpha plus

    thanks
     
  16. Fozzy1

    Fozzy1 Registered

    34
    7
    8
    Root for user, no password.
     
    KB007 likes this.
  17. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    3,068
    1,407
    133
    Male
    {builder
    there isn't normally a password but you can try 0000
     
    KB007 likes this.
  18. KB007

    KB007 Registered

    28
    2
    3
    No didnt work either....

    so Im typing http:// 192.168.0.20
    getting sign in box but wont let me in. I have tried googling password for Tiviar Alpha Plus. But nothing.
     
  19. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    3,068
    1,407
    133
    Male
    {builder
    I don't bother with http

    I just put the ip address in and click enter like this:
    upload_2018-7-13_12-26-5.png
     
    KB007 likes this.
  20. KB007

    KB007 Registered

    28
    2
    3
    thanks, it still wont let me in. I have now tried 3 different browsers and also killed all security software.