1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hi Guest, If you haven't already please like our Facebook Page. We post Discount Codes for the Major online retailers. We saved members a fortune over Xmas and continue to post amazing discounts for everyday items. You need to add us to see what i'm taking about. CLICK HERE - click LIKE, add us to "SEE FIRST". So you don't miss expiring codes.

wooshbuild wont load

Discussion in 'General Satellite Discussion' started by nevgnorth, Jan 6, 2019.

  1. nevgnorth

    nevgnorth Registered

    41
    1
    8
    I have a VU Solo SE v2 twin cable, and was running on open vix.
    Want to use this for iptv and so downloaded the ATV latest version and when flashes, it comes up in dutch at first!.
    Have then exited and selected english but get the following errors when trying to use the opkg command.

    What am I doing wrong please?
    upload_2019-1-6_1-26-36.png
     
  2. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,459
    1,580
    133
    Male
    The address doesn't look correct http//http.

    This should be the full command

    Code:
    [ Only registered users can see the bbcode. Click Here To Register... ]
     
  3. nevgnorth

    nevgnorth Registered

    41
    1
    8
    cheers guys much appreciated, trying all to late last night and all loaded now.
     
  4. formandvoid

    formandvoid TK Veteran Forum Supporter

    1,620
    477
    103
    Male
    {self employed
    If you just download the image and flash via usb, when it gets to the selecting hdmi screen you just press red button to change the language and then continue setup.
     
    nevgnorth likes this.
  5. nevgnorth

    nevgnorth Registered

    41
    1
    8
    cheers all sorted now, just getting sub aligned and happy days again