1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Zgemma h2h no scrambled channels working.

Discussion in 'Zgemma Star H.2H' started by gaz_the_red, Mar 18, 2017.

  1. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    I have a zgemma h2h with a virgin cline which is showing active, however all my scrambled channels aren't working, done reflash,reboot etc, fta channels are fine, using iPad.tv. Can anyone point me in the right direction as to what might be wrong ?? Many thanks in hope
     
  2. garyth

    garyth TK Veteran


    when you say reboot, you rebooted your router and restarted cccam?
     
  3. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    Restarted both but still nothing
     
  4. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    Says " active CAM 1 CCcam 2.3.0 "
     
  5. garyth

    garyth TK Veteran

    contact your provider and ask if any issues their end
     
  6. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    Done that,said everything is fine,he tried having a look thru teamviewer but couldn't connect, then said it could be VMware hub
     
  7. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    hi, think I have found out the problem ( I hope ), the guy I bought line off told me I had to put 1 sly lead in tuner A connector and 1 vm in "lnb in", and use setup 7 in instructions sheet for " sly with virmin hd bouquet setup", but isn't this if you are connected to sly and virmin?? I only have virmin broadband. Would I be right in thinking that my virmin line only shud be connected and that goes in "lnb in" using a adapter and then using setup 8 in the instructions sheet " Virmin only setup ". I hope you understand what I mean and am sorry for being a pain, I just want to get it back up and running..... thanks :(
     
  8. Biohead

    Biohead Member

    The VM feed needs to go into the RF IN - not the LNB IN.
    See this image:
    [​IMG]

    If that's not the problem, it's sounding a bit like you might have a sat line rather than a VM line but double check you're plugged in properly first.
     
  9. Biohead

    Biohead Member

    EDIT: Double post.
     
  10. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    After 3 weeks of trying to get scrambled channels working I am still having no luck my line has been confirmed by my provider that it is Defo vermin line I have got,everything is connected as it shud be,followed iPad.tv instructions to letter for virmin with sky bouquets ( sec 9) , double checked each stage,but noticed that ip addy keeps changing,had words with virmin re changing ip addy,they reckon there is a prob with hub time out connections anybody think if this could be why I can't get scrambled channels to work ???? Losing the will to live with this now
     
  11. Biohead

    Biohead Member

    If you're happy to, you could PM me your line details and I'll double check it works. If it does work, then it's a setup issue.
     
    bangord30 likes this.
  12. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    Newbie lol
     
    Last edited: Mar 25, 2017
  13. nickyd186

    nickyd186 TK Veteran

    School boy error
     
    bangord30 likes this.
  14. londonfox

    londonfox Forum Supporter

    gaz the red take your line info off this chat m8
     
  15. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    Oops lol soz
     
  16. londonfox

    londonfox Forum Supporter

    LOL send it to him in a message
     
  17. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    Think getting 2 old for this techie stuff
     
  18. gaz_the_red

    gaz_the_red Member

    How do I message you m8, put line on your reply and it went all over
     
  19. londonfox

    londonfox Forum Supporter

    i just looked for you your line is all good, but you can get someone else to try to
     
    bangord30 likes this.

Share This Page