1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Zgemma H9S Box

Discussion in 'Zgemma H9S - 4K' started by wullboy, Mar 30, 2018.

  1. castro

    castro Registered

    29
    0
    1
    Male
    After installing latest software updates, my h9s box has stopped working properly. All sat channels still appear to be there, but all I get is a black screen. - Any advice anyone? Cheers!
     
  2. grog68

    grog68 TK Veteran Forum Supporter

    Freesat or premium? if premium have you restated your cam?
     
  3. nicoj24

    nicoj24 TK Veteran Forum Supporter

    617
    128
    83
    Yes mine did the same had to reflash must be a problem with the openatv updates which is causing box to lock up.
     
  4. castro

    castro Registered

    29
    0
    1
    Male
    Neither nor. FTA sat channels via Astra 19.2.
     
  5. benijofar

    benijofar Super Moderator Staff Member Forum Supporter

    2,525
    1,647
    133
    Male
    {Lazing Around
    Costa Blanca ...Spain
    I did 110 updates yesterday on the H9S and it buggered the box up.
    A clean nightly flash of openatv 6.2 then Infinity and all up to date and working.
    It looks like there may be some bad updates at present.
     
  6. castro

    castro Registered

    29
    0
    1
    Male
    Thanks! Did a reflash and all back to normal. But how do I get the updates now? Sorry if this is a dumb question.
     
  7. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    3,703
    1,700
    133
    Male
    {builder
    Beni's just said there may be a problem with openatv updates so if you've flashed to the latest build I wouldn't bother updating until it's verified whether the updates are fixed
     
  8. castro

    castro Registered

    29
    0
    1
    Male
    Flashed to 6.1 as 6.2 seems to have some problems, too. Or is it stable by now? Don't want to create more headaches for myself than necessary...
     
  9. benijofar

    benijofar Super Moderator Staff Member Forum Supporter

    2,525
    1,647
    133
    Male
    {Lazing Around
    Costa Blanca ...Spain
    Openatv 6.2 seems stable and has some improvements over 6.1
     
    wooshman and castro like this.
  10. rapture_ni

    rapture_ni Forum Supporter

    282
    66
    28
    Using the stalker plugin on my h9s.. just wondering if anyone has figured out how to set the time zone on it for the epg.. the programmes are correct just the times are way off.
     
  11. castro

    castro Registered

    29
    0
    1
    Male
    Could someone kindly post a link to the openatv 6.2 download? Can't seem to find it anywhere. :confused:
     
  12. castro

    castro Registered

    29
    0
    1
    Male
  13. grog68

    grog68 TK Veteran Forum Supporter

    castro likes this.
  14. justwantsky

    justwantsky Registered

    174
    0
    16
    my vod has been so unstable on this box
    i would prefer firestick or mags any day over this
     
  15. nicoj24

    nicoj24 TK Veteran Forum Supporter

    617
    128
    83
    What image have you on box are you using the stalker portal?
    QT plugin works like a mag?
     
  16. justwantsky

    justwantsky Registered

    174
    0
    16
    i have used all images i just find the sound is so far ahead of the video that it is so bad to watch
    in fact its playiing it horrible
     
  17. tommie

    tommie Registered

    152
    0
    18
    Should be ok, sync is fine on mine.... you aren`t running through an Amp or something?
     
  18. castro

    castro Registered

    29
    0
    1
    Male
    Returned from a night away from home and skipped the regular updates to find that I had 75 updates for my box waiting. Tried to download and install and that buggered my box up (again). :-(
    Re-flashed 6.2 from usb and am back up and running, but: now I have 175 updates waiting and I'm being warned that "after such long time", i.e. 48 hours since last update, this will stop my box from booting normally...
    Do you really need to update your box every 24 hours, and why on earth does it f*** up your box if you don't?
    How do I safely get my box updated now? Thanks for any advice.
     
  19. wooshman

    wooshman VIP Member Forum Supporter

    4,790
    1,875
    133
    {Bodge Builder
    UK
    If you flashed the latest version then 48 hours and a warning shouldn't happen. With that said you are running 6.2 which although stable is still a beta and subject to big changes so I wonder if this is the reason why only after 48 hours you get a warning.

    If your box is working you don't need to run updates at all if you don't want to.
     
    castro likes this.