1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Zgemma Stuck on Image

Discussion in 'IPTV Guides Support and Discussions' started by Atwinny, Sep 30, 2018.

  1. Atwinny

    Atwinny Registered

    5
    0
    1
    Male
    I’ve got a ZGEMMA H2S box with an iptv subscription on it. Currently whenever I try to change the channel it stays on An image saying ‘dragon zeggy openatv 6.0’ with a picture of a finger and lightening bolt. I can navigate through all my menus and can restart the box etc but it just remains on the image. I’ve tried the obvious of rebooting the box etc to no avail. I’ve also done a network test and it’s fully connected.

    I’ve spoke to my provider and they are non the wiser.

    Can anyone help me out please? I’m a bit of a new user to these so an idiots guide to talk me through any fixes would be appreciated. Thanks in advance.
     
  2. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,360
    1,494
    133
    Male
    How have you added iptv and do you have satellite connected?
     
  3. Atwinny

    Atwinny Registered

    5
    0
    1
    Male
    The lad who gave me my subscription set it up for me. I’ve asked him about this error and he doesn’t know how to fix it.
    I’m not sure how it was added. Sorry, I’m a bit useless with stuff like this I’m afraid.
     
  4. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,360
    1,494
    133
    Male
    It's my backup that's been used with the boot screen mentioned.

    If you're not sure how the iptv was added I'm not sure how to help.

    What happens when you press TV button does it display sat bouquets or iptv? You should be able to tell by going into a bouquet and you should see sat, cable or iptv service type icons.

    Go through each bouquet.
     
  5. Atwinny

    Atwinny Registered

    5
    0
    1
    Male
    When I press TV it brings up a folder list of all the folders I can chose starting with iptv - all channels down to last scanned. The rest of the list includes loads of other iptv folders as well as folders such as entertainment, music, sports, news, religion etc. In each folder is channel list. It’s here where I select a channel but it just displays the image mentioned.

    Hopefully that helps?
     
  6. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,360
    1,494
    133
    Male
    You'll probably best asking whoever set it up to come and have a look if you're channels are there and connection is working then possibly a line issue with provider.
     
  7. Atwinny

    Atwinny Registered

    5
    0
    1
    Male
    I’ve just been back onto him. He said he is not sure what’s happening. He’s stumped by it.

    Is there anyway of just loading a new subscription onto my box which will override the one already there? Might be a stupid question but I’ve not got a clue with this stuff!
     
  8. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,360
    1,494
    133
    Male
    Without knowing how it's added it will be hard.

    If you press portal do you see iptv bouquet maker? If you do go into then providers do you see yourself listed if you do go into that and check url, username and password is correct.

    Edit providers name. If you choose run does it give any errors? After running press TV button goto a bouquet and see if any of the iptv channels work.
     
    Last edited by a moderator: Sep 30, 2018
  9. Atwinny

    Atwinny Registered

    5
    0
    1
    Male
    No errors
    I chose the next one in the list (CCCAMKING), ran and saved it. When choosing a channel a black screen now appears. No errors however

    My sub has just told me that “ iptv XC enigma 2 plug in” was used to set me up he thinks
     
    Last edited by a moderator: Sep 30, 2018
  10. Yanto123

    Yanto123 Registered

    112
    9
    18
    Male
    {Lorry driver
    South Wales
    Try pressing fav on bottom of your remote and depending how it’s setup should be all in folders
     
  11. No1uKnOw

    No1uKnOw Registered

    113
    10
    18
    Leeds
    your iptv as been blocked due too the fight, mine as too with old provider.This happened not that long ago too!!! within the last month. new provider ok
     
  12. bazcfc1

    bazcfc1 TK Veteran

    3,002
    952
    133
    If your provider hasn't a clue then ditch him and find one that will he able to help and support you he thinks it was set up by xc codes says alot