1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

arrggghhh! box keeps crashing after adding new slyk skin

Discussion in 'OpenVIX | OpenATV Skins' started by hullstorage, Oct 19, 2017.

  1. hullstorage

    hullstorage Registered

    421
    9
    18
    Hi all,
    Got technomate twin oe running vix
    i sent new skin to box and installed, rebooted and keeps crashing !
    re-flashed but still keeps crashing
    any ideas please

    picture attached

    cheers guys dont really want to start using BlueHD one lol IMG_0709.JPG
     
  2. Willo3092

    Willo3092 TK Veteran Forum Supporter

    4,125
    1,384
    133
    Male
    East Midlands
    Is that Kiddac's skin? Version 5.230.
     
  3. hullstorage

    hullstorage Registered

    421
    9
    18
    dont know ?
    downloaded from the dropbox slyk 1 hd

    cheers
     
  4. Willo3092

    Willo3092 TK Veteran Forum Supporter

    4,125
    1,384
    133
    Male
    East Midlands
    It's running fine on ViX. I don't know if that's a skin fault or the box struggling to apply it.
    Is your box up to date?
     
  5. hullstorage

    hullstorage Registered

    421
    9
    18
    yes all upto date ?
    to be honest cant see any technomate pictures on google running the skin
     
  6. siilver

    siilver TK Veteran

    5,574
    1,035
    133
    Ftp in and remove the skin from the install location and it will go the default skin
    Just incase it keeps dong it for yea
     
  7. hullstorage

    hullstorage Registered

    421
    9
    18
    yea removed again until maybe somebody knows what is causing it
    box is spot on but looks shite with the old bluehd skin lol
     
  8. woody6222

    woody6222 Registered

    268
    91
    28
    Male
    {Retired Panel Beater
    UK. E/Midlands
    I have a twin-oe running slyk but it is running a very old vix version 4.1.016 and slyk v5.103