1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No channels, no fta

Discussion in 'General Cable TV.' started by tag101, Jan 10, 2018.

  1. tag101

    tag101 Member

    Came home today and there are no channels being displayed on my box and my parents box which is in the same area. Net Id 41054.

    Neither of us have a virgin account. This mean virgin have cut our line?
     
  2. tag101

    tag101 Member

    no fta channels are working either. Box is h2h
     
  3. qasim22

    qasim22 Member

    Do you have any active VM sub like bb or tv

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  4. tag101

    tag101 Member

    Hi. No active sub.
     
  5. qasim22

    qasim22 Member

    did you try the SD fta channel as the HD ones are paid.
     
  6. qasim22

    qasim22 Member

    and does each channel show any SNR%
     
  7. tag101

    tag101 Member

    When I try Abm scan I get following message
     

    Attached Files:

  8. tag101

    tag101 Member

    How do I check this?
     
  9. stevebrooks

    stevebrooks Member Forum Supporter

    VM off in washington
     
  10. tag101

    tag101 Member

    Thanks. How do you check this? Your previous link didn’t show anything up in washington.
     
  11. qasim22

    qasim22 Member

    yday there was a few issues with various areas. go to vm status page using google and put in your post code see if any issues

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
    stevebrooks likes this.
  12. qasim22

    qasim22 Member

    presa okay when ln channel usually in botton right

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  13. itsmrjt

    itsmrjt TK Veteran

    channels are clearing here in Leicester BTSHD1,2 only ones that are not are the usual HD they took down about 3 months back.
    Does anyone know if there is any new tech is coming about to solve this problem?
     
  14. joe516

    joe516 Member

    no fix m8
     
  15. qasim22

    qasim22 Member

    not atm they been down a while

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  16. siilver

    siilver TK Veteran


    I see your still holding your breath for a fix lol
     
    steptoe, bangord30 and joe516 like this.
  17. qasim22

    qasim22 Member

    always have a little bit of hope lol

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  18. southsimon

    southsimon TK Veteran Forum Supporter

    I am having the same issue, all my channels gone. I did a fresh service scan last night and nothing came in. I also get the same error as in post 8. Not sure yet if its service out related to area or if someone's been twatting about in the cabinet.
     

    Attached Files:

    • cab.jpg
      cab.jpg
      File size:
      14 KB
      Views:
      18
    bangord30 likes this.
  19. qasim22

    qasim22 Member

    check tuner has correct area / net id set and also in ABM

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     

Share This Page