1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VM ROI

Discussion in 'General Cable TV.' started by xyxy, May 16, 2015.

  1. Dave1980

    Dave1980 Registered

    12
    2
    Would anybody who uses Oscam for both Sat and VM cable mind sharing their Config files. I've tried many combinations but feel like I'm going around in circles. Any help appreciated.

    Sat is clearing but not cable.
     
  2. bangord30

    bangord30 TK Veteran

    3,854
    570
  3. Dave1980

    Dave1980 Registered

    12
    2
    Ignore my post?
     
    bangord30 likes this.
  4. bangord30

    bangord30 TK Veteran

    3,854
    570
    No mines lol

    Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
     
  5. alan36

    alan36 Registered

    272
    14
    Let me know when u have the frequencies pal
     
  6. joeabc

    joeabc Registered

    2
    0
    Help needed
     
    Last edited: Apr 13, 2017
  7. alan36

    alan36 Registered

    272
    14
    Any joy with them frequencies
     
  8. dizzler

    dizzler Registered

    23
    4
    I've mgcamd working with VM and Sly. I used 1.38 previously with sly and it was perfect but when I introduced VM into it then it stopped working. I went back to version 1.35 and it works perfect now.
     
    Dave1980 likes this.
  9. alan36

    alan36 Registered

    272
    14
    Can anyone help with frequencies for Dublin please have about 180 tanks
     
  10. hedges2016

    hedges2016 Registered

    374
    100
    Universal hd showing as free to air
    474 sid0x7d5
    474000 6875 3/4 qam256
     
  11. Craigfarmer90

    Craigfarmer90 Registered

    6
    3
    I have all of the frequencies but it won't allow me to upload them are there any in particular u need
     
  12. Craigfarmer90

    Craigfarmer90 Registered

    6
    3
    That's the channel plan for dublin excluding swords and malahide
     

    Attached Files:

  13. Craigfarmer90

    Craigfarmer90 Registered

    6
    3
    This is the mux list so on those pics each channel will have a mux to the l3ft. Refer back to mux list to get the channel freq
     

    Attached Files:

    cactikid likes this.
  14. alan36

    alan36 Registered

    272
    14
    HI any chance u can point me in the right direction for a line please
     
  15. dizzler

    dizzler Registered

    23
    4
    Hi. I'm doing a brute force in Dublin and getting 256 channels. Should I be getting more?
     
  16. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,166
    748
    think thats about right
     
  17. dizzler

    dizzler Registered

    23
    4
    PM me and I'll share the details
     
    cactikid likes this.
  18. mit2012

    mit2012 Registered

    32
    2
    Looking to get cheap cable box for vm as need 4 anyone recommend,do ya have to pay for c-line or are the channels free
     
  19. aaronm13

    aaronm13 Registered

    19
    0
    Message Deleted.
     
  20. Craigfarmer90

    Craigfarmer90 Registered

    6
    3
    Anyone able to point me in the direction of a vm line