1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VM ROI

Discussion in 'General Cable TV.' started by xyxy, May 16, 2015.

  1. Manc-Red

    Manc-Red Registered

    54
    8
    I'll scan in the morning for the two new sky sports. The rest will be 1-5 just renamed


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  2. bazwilson

    bazwilson Registered

    16
    0
    Hello,

    How would I go about adding the bouquets link to my Zgemma ruinning wooshbuild? Is it FTP job?
    Thanks
     
  3. bazwilson

    bazwilson Registered

    16
    0
    Even though I've deactivated sky tuner, ABM still makes the sky bouquets but the channels are all greyed out, haven't a clue how to get VM bouquet going. Bit of a nightmare trying to set this up for my father in law while I'm in Ireland for a few days.
    My box at home runs on sucmnsee vix and I've never had to so much as tinker with it in over 2 years.
     
  4. Manc-Red

    Manc-Red Registered

    54
    8
    Sky Sports Football HD on 460 6887
    Sky Sports Arena HD on 364 6887
     
  5. Visor

    Visor Registered

    71
    14
    Should those frequencies work everywhere in Ireland
     
  6. Manc-Red

    Manc-Red Registered

    54
    8
    Try.

    They work in Dublin anyway


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  7. Paulie57

    Paulie57 Registered

    421
    41
    Go back one page here have most frequencies for the erea nearest to you ......
     
  8. hedges2016

    hedges2016 Registered

    398
    106
    Sky Sports Football HD on 530 6875
    Sky Sports Arena HD on 538 6875
    Vm Ireland 43226
     
    Manc-Red likes this.
  9. hedges2016

    hedges2016 Registered

    398
    106
    Kildare town but use Meath net id
     
  10. Manc-Red

    Manc-Red Registered

    54
    8
    Sound pal


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  11. Visor

    Visor Registered

    71
    14
    No channels came through on 460 6887 but everything came through on 364 6887 in Limerick. Has anyone a way to update bouquets as abm doesn't work for me on h2h.
     
  12. FixitFelix

    FixitFelix Registered

    31
    1
    You shouldn't have to do anything, all the channels renamed themselves and are working on my box

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  13. Visor

    Visor Registered

    71
    14
    Yes channels are renamed and working but I would like to be able to update sports bouquets with the two new channels and for the old 1-5 to be replaced with the new names.
     
  14. FixitFelix

    FixitFelix Registered

    31
    1
    That's what I mean my box done this itself, don't know how as I don't use abm

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  15. Visor

    Visor Registered

    71
    14
    What box do you use?
     
  16. FixitFelix

    FixitFelix Registered

    31
    1
    Gigablue hd800se plus running openvix

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  17. Manc-Red

    Manc-Red Registered

    54
    8
    I'm sure most on here know that Universal HD is testing?

    Loud on proud on 594 6887 if you dont.

    ID = 594SID 0x7d5
     
    chrisc1982 likes this.
  18. CMorgan

    CMorgan Registered

    11
    0
    Just wondering how to put a cable line into a box running open atv. I put it into cccam.cfg file and into user keys using cccam 2.3.What exactly should the line look like?
    Thanks in advance
     
  19. chrisc1982

    chrisc1982 Registered

    115
    16
    C: server port username password
     
    Manc-Red likes this.
  20. Choppa

    Choppa Registered

    61
    9
    Depends if it's a c or n line. You need to know this. Check out Bees guide in setting up a cable box
    Depends if it's a c or n line. You need to know this in advance. Check out Bees guide in setting up a cable box and jump to adding the line.