1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

dsayers2014 openatv image for the H.2H with one set of bouquets

Discussion in 'Zgemma Star H.2H' started by dsayers2014, Aug 9, 2016.

  1. dsayers2014

    dsayers2014 TK Veteran

    No the vskin-hd script was having other issues. At the moment I'm trying atv6 but none of the scripts work

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
     
  2. edmoses

    edmoses Member

    Anyone noticed sky movies channels which were HD are now showing SD version i.e. 301 was Sky Premier HD but now showing SD?

    This is only for the Movies section. Sports looks fine

    You can find the Movie HD channels under the HD Channels bouquet
     
  3. alipacino247

    alipacino247 Member

    Working fine on mine mate IMG_5541.JPG


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  4. edmoses

    edmoses Member

    Could it be specific to region?
     
  5. dsayers2014

    dsayers2014 TK Veteran

    How old is your image sky movies for vm did a reshuffle about 6 months ago so updating custom.xml should have fixed it

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
     
  6. edmoses

    edmoses Member

    Thanks dsayers2014. Running updatecustom.sh and then running ABM sorted it!
     
  7. adammo

    adammo Member

    Hi guys im a bit of a newbie but my mate told me that this is good and i should use it to begin. Can see a few screenshots of this image with skyq skin and picons to help make m mind up. Cheers. :)
     
  8. Lukus89

    Lukus89 Member

    Hi can someone help me.
    Just updated to this, had your previous build dsayer but for some reason on this, my HD channels on sky movies and E4 HD / Sky sports hd aren't showing.
    Added my line in and started the cam, still nothing?

    Thanks in advance
     
  9. dsayers2014

    dsayers2014 TK Veteran

    Double check your line details are correct and your starting the correct cam
     

Share This Page