1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Zgemma LC

Discussion in 'Zgemma Star H.2H' started by walf1888, May 4, 2016.

  1. dangerous

    dangerous TK Veteran

    3,148
    596
    I don't have a Image for this receiver anymore but I can guide you on getting it set up.
     
  2. silent2016

    silent2016 Registered

    5
    1
    Hi Dangerous,
    Could you please send me the LC Guide for the vx image? I too have this box it seems to work but very slow and read that you have removed some addons and settings to tweak its performace.
    Cheers
    Silent
     
  3. dangerous

    dangerous TK Veteran

    3,148
    596
    Take out all the plugins that are not used.
    I use ATV to set up as that's my preference.
    Set up a swap file.
    Don't use any epg importers what so ever.
     
  4. silent2016

    silent2016 Registered

    5
    1
    Hi thanks for the reply, question is I don't know what is used or not, new to the image and box,
    Happy to go with your recommendations, looking at the plugin menu there a lot in sub folders. usb networking epg and one vix skin, do I just clear everything?
     
  5. dangerous

    dangerous TK Veteran

    3,148
    596
    Tread carefully if you don't know what your doing, you can't just delete anything or the receiver will go into boot loop.

    Ill get you a list of things to remove
     
  6. silent2016

    silent2016 Registered

    5
    1
    I appreciate your help and advice.
    As I have said the vix image works but randomly freezes for like 1.2 seconds then runs fine again.
    The overall speed is slightly slow but image qual is spot on.
     
  7. rizlaskinz

    rizlaskinz VIP Member

    199
    26
    Anyone got a backup mage for this box please
     
  8. rizlaskinz

    rizlaskinz VIP Member

    199
    26
    Anyone got a backup mage for this box please
     
  9. weeguy

    weeguy Registered

    13
    1
    ive been struggling for the past few days with a zgemma lc i got, so ive downloaded openatv-6.0-zgemmaslc-20170702_usb and installed epg importer, softcam manager, cccam, mgcam, vmskin. its working well now, the only thing is when i press epg the background isnt like the vm background its like the openatv background. apart from that all seems pretty stable, this is my first time doing it but as ive seen while searching the forum theres lots of people looking for a backup image, so ive uploaded mine, i hope im not breaking any rules by posting it.

    here is the link >> https://www.dropbox.com/s/7g7hbx1441yfyqt/OpenATV 6.0 ZGemmaLC 20170722_2329.rar?dl=0
     
  10. mark king

    mark king Registered

    1
    1
    Thanks M8
     
    Richards likes this.
  11. hearts

    hearts Registered

    38
    2
    Just like to thank Dangerous for his no warts review. I use H2H and was considering maybe trying these but won't bother now.
    Thanks
     
  12. Asldot

    Asldot Registered

    36
    8
    It worked as in getting it on, however whenever I try to add extra cams such as mgcammd it does nothing. Can anyone give me step by step.
     
    Last edited: Dec 16, 2017
  13. crunchynut

    crunchynut Registered

    5
    0
    keeps coming up with
    the archive is either in unknown format or damaged when you try too unzip it
    can any one email me it
    thanks
     
  14. weeguy

    weeguy Registered

    13
    1
    update your winrar / winzip. ive just downloaded it and extracted it without any issues on 3 different computers
     
  15. crunchynut

    crunchynut Registered

    5
    0
    ok will do
    thanks